Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/f/1/1/transformerendearomatherapie.nl/httpd.www/wp-content/themes/gardener/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Services – Transformerende Aromatherapie

Essentiële oliën zijn onmisbaar

Ik vertel je graag waarom!

Essentiële oliën heten zo, omdat ze de essentie van planten bevatten. Sommigen noemen dat de 'levensenergie' van de plant. En natuurlijk bevatten essentiële oliën het extract van een plant: de 'essence'.

Voor mijzelf heten ze ook zo omdat ze voor mij essentieel zijn: onmisbaar of noodzakelijk. Ik zou er niet zonder kunnen.
Ik maak anderen graag enthousiast over essentiële oliën door ze zelf te laten ervaren wat de verschillende oliën kunnen doen. Theoretische kennis is daarbij onontbeerlijk: wat is een olie, waar komt de olie vandaan, wat doet de olie, waar kun je de olie mee mengen en hoe? Op deze vragen — en meer — krijg je een antwoord in de trainingen en cursussen die ik geef.

Maak een afspraak of schrijf je meteen in!

Neem contact op Heb je meer informatie nodig? Speciale wensen? Een aangepaste workshop of training? Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Bellen mag ook.
Vul het contactformulier in of bel met 06-20 538 691.
Paula de Bruin, aroma-expert en egeinaar van transformerendearomatherapie.nl

TRAININGEN

  • Voor Professionals
  • 30+ Jaar Ervaring
  • Theorie
  • Praktijk

KLANTEN ZEGGEN

"...indrukwekkende kennis van aromatherapie, Bach-bloesem remedies en stenen..." Isabelle, Klaaswaal

DIRECT CONTACT

paula@transform...aromatherapie.nl
06 - 20 538 691 Neem direct contact op