Podcast: Recepten met Essentiële Oliën

Datum:
Podcast #3 Transformerende Aromatherapie: Recepten met essentiële oliën

Op de recepten pagina publiceer ik regelmatig nieuwe recepten met essentiële oliën. In deze podcast ga ik dieper in op een aantal daarvan (de inhalers, verstuivers en gezichtscrème) en geef ik je tips en ideeën over alternatieven.

Gebruik deze recepten bij spanning, voor een algeheel gevoel van welbehagen of om je lijf te onderhouden.

Ik wens je veel plezier met het maken van je eigen mengsels en toepassingen! Lees voordat je zelf met essentiële oliën aan de slag gaat ook de informatie over oliën en bekijk de recepten die ik al gepubliceerd heb.


Wil je professioneel aan de slag met essentiële oliën? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres: binnenkort start ik met een opleiding / cursus waarin je alle ins en outs leert kennen. Kijk bij de opleiding voor de uitgebreide inhoud. Onder het menu ‘Aanbod’ vind je nog meer opties.

Wil je nog meer tips? Of heb je zelf een heerlijk recept dat je gewoonweg MOET delen met de wereld? Laat het me weten via paula@transformerendearomatherapie.nl. Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met de oliën? Ik geef regelmatig korte workshops waarin je zelf met de oliën aan de slag gaat. Kijk op de website of mail me voor nieuwe data.

Volg me op Facebook of LinkedIn of stuur me een mail voor informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *