OOK U KUNT PENDELEN!

Datum:
Op welke momenten kunt u het best beslissingen nemen? Hoe interpreteer je aanwijzingen uit je omgeving? Hoe maak je een selectie uit een grote keuze? Hiervoor – en voor veel meer – kun je een pendel gebruiken! Pendelen is niet iets van vroeger, maar wordt ook in deze moderne tijd nog veel gebruikt. Je moet alleen even weten hoe… Pendelen is niet iets magisch. Pendelen heeft ook niets te maken met geesten.

Pendelen… wat is dat?

Pendelen is een handig en praktisch hulpmiddel bij het nemen van allerlei dagelijkse beslissingen. Iedereen kan het! In de workshop “Pendelen in de Praktijk” leert u omgaan met pendelen:
  • Wat kunt u er mee?
  • Wat kunt u er beslist niet mee?
  • Welke hulpmiddelen kunnen assisteren bij het pendelen?

Wie geeft de workshop?

Paula de Bruin heeft zelf 35 jaar ervaring met pendelen, zowel in haar eigen praktijk als bij alledaagse beslissingen. In deze workshop leert Paula u dan ook heel praktisch hoe u de pendel kunt gebruiken. De workshop kost 45 Euro en duurt 1 dagdeel (4 uur), inclusief pauze, en wordt gegeven in onze eigen workshopruimte in Rotterdam-Zuid. De prijs van 45 Euro per persoon is inclusief een pendel! Informatie: via e-mail paula@arcada.nl of via de telefoon 06-20538691

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *